REFERENCE RESULTS FOR SYNONYM ASCOLANO
Cultivation Area, California


146
Breviglieri N., Hartmann H.t.
Recenti ricerche sull'olivo.
Olivicoltura 1959
Vol: 1 Pages: 1-7

172
Cannata U.
Principali varietà di olive a diretto consumo coltivate in Spagna, Francia, Grecia e California.
Progresso Vinicolo ed Oleario 1940
Vol: 19 Pages: 1-14

234
Condit I.J.
Olive culture in California.
California Agricultural Extension Circular 1945
Vol: 135 Pages: 1-35

242
Corti D.
Olio d’oliva in California.
Convegno La certificazione del vivaismo olivicolo in Toscana
1993
Pages: 1-12
CO.RIPR.OL. Pescia, Italy

253
Cruess W.V.
Procédés de conservation des olives en Californie.
Inf. Oléic. Int. 1964
Vol: 26 Pages: 91-104

347
Foytik J.
California olive industry. Trends and outlook.
1960
Pages: 1-33
University of California Davis, USA

381
Guerrero Garcia A.
Nueva olivicultura.
2003
Mundi Prensa Madrid, Spain

388
Hartmann H.T.
Olive production in California.
California Agr. Exp. Stat. Extension Service 1953
Vol: 7 Pages: 1-59

390
Hartmann H.T., Opitz K.W.
Olive production in California.
California Agr. Exp. Stat., Extension Service 1964
Vol: 540 Pages: 6-11

439
Kinman C.F.
Olive growing in the Southwestern United States.
Farmers’ Bulletin, US Dep. Agric. 1942
Vol: 1249 Pages: 1-32

440
Kinman C.F.
Culture de l'Olivier dans le sud-ouest des Etats-Unis.
Revue de Botanique Appliquée et d'Agriculture Tropicale 1959
Vol: 19 Pages: 287-289

477
Loussert R. and Brousse G.
L'olivier.
1978
Pages: 465
Maisonneuve e Larose Paris

498
Marsico D.F.
Olivicultura y elayotecnia.
1955
Pages: 1-104
Salvat Madrid, Buenos Aires

500
Marsico D.F.
L'olivier en Amerique.
Inf. Oléic. Int. 1962
Vol: 20 Pages: 19-49

505
Marsico D.F., Rodriguez E.A.
"Cultivars" de olivo difundidos en la republica Argentina.
1961
Pages: 1-29
Segret.estado agricult. y ganaderia. Corp. nac. olivicultura Buenos Aires, Argentina

506
Martin G.C.
Raccolta delle olive in California, Stati Uniti d'America.
Olivae 1986
Vol: 11 Pages: 11-65

511
Fernández Díez M.J.
Biotecnologia de la preparacion de aceitunas verdes aderezadas al estilo español o sevillano.
Seminario Int. Olio d'Oliva e Olive da Tavola: Tecnologia e Qualità
1990
Pages: 275-290
Istituto Sperimentale Elaiotecnica Città S. Angelo, Italy

559
Morettini A.
Olivicoltura
Corso di Coltivazioni Arboree, lezioni universitarie dell'anno 1944/45
1944
Pages: 79-113
Universitaria Florence, Italy

565
Morettini A.
Olivicoltura.
1972
Pages: 522
REDA Roma, Italy

614
Pansiot P.f., Rebour H.
Amélioration de la culture de l'olivier.
1960
Pages: 251
FAO Rome, Italy

633
Patac De Las Traviesas L., Cadahia Cicuendez P., Del Campo Sanchez E.
Tratado de Olivicoltura.
1954
Pages: 646
Sindacato Nacional del Olivo Madrid

718
Several Authors
L’olivier dans le monde.
1939
Pages: 247
Institut International d’Agriculture Roma, Italy

726
Shultis A.
California Olives. Situation and outlook.
1947
Vol: cir.370
The College of Agriculture, Univ. California Berkeley, USA

859
Caricato L.
IL CORAGGIO E LA PASSIONE DI UN VIGNAIOLO INNAMORATO DELL'OLIVO. OLIVO & OLIO, 3: 64-66.
2000

991
Balatsouras G., Brighigna A., Doutsias G., Garrido Fernandez A.
Table olive processing technology.
Enciclopedia Mondiale dell'Olivo 1996
Pages: 300-306
COI Barcelona, Spain